Relatietherapie Almere – Naarden

Relatietherapie Almere – Naarden

 

Ik heb geen zin meer om naar je te luisteren, alles aan je irriteert me.
Ondanks dat we een relatie hebben, voel ik me erg eenzaam en alleen.
Dit is niet wat ik voor ogen had toen ik je ontmoette, we raken steeds meer van elkaar verwijderd.

Herkenbaar?
Samen kijken we hoe we weer naar een voedende relatie komen. Ik nodig jullie in de eerste sessie beiden uit om te praten over wat jullie dwarszit. Wat gaat er scheef en wat is jullie wens? Wat er dan volgt is een kortdurend traject met beide partners in één op één begeleiding, doel is anders te kijken naar jezelf, je partner en jullie relatie. Je kunt gaan uitvinden hoe je het anders kunt gaan doen en wat het effect daarvan is. en vervolgens weer een afspraak samen. Mijn uitgangspunt is inzicht te geven, waardoor openingen kunnen ontstaan waarmee je verder komt, alleen én samen. Door daarmee te werken krijg je de mogelijkheid om te onderzoeken of jullie samenzijn nog dienend is óf dat het beter is elkaar los te laten en waarom dat zo is. Ik gebruik diverse methoden, wat een optimaal uitzicht geeft op de mogelijkheden die er zijn.

‘Als je de voordelen van scheiden nog niet ziet, dan ben je nog steeds bij elkaar’.
© Kim Lakke

In Samenwerking met Almere Bruist waar ik maandelijks een column voor schrijf worden 3 coachgesprekken verloot in de maand september. Meedoen? Mail Hartverstand naar Almere@nederlandbruist.nl

 

relatietherapie Hartverstand Kim Lakke

Maandelijkse column


Relatietherapie op maat voor KOPP & Brusjes & Ouders gehandicapte kinderen

KOPP
Eén van mijn specialisaties is het begeleiden van volwassenen die Kind zijn van een Ouder met Psychische Problemen (KOPP).  Herken je het hebben van teveel verantwoordelijkheid en dat je daarin vastloopt? Wellicht hebben jouw kinderschouders teveel gedragen en is het nu tijd om dit te gaan laten. Ik begeleid je op een zachte wijze terug naar jouw oorspronkelijke kracht en levensenergie. Zo kun je ruimte maken voor wat je werkelijk wilt voor jezelf.

Brus
Ben je opgegroeid met een broertje of zusje wat ziek of gehandicapt is? Het effect daarvan op de rest van het gezin en ook op jou sleept vaak voort. Samen onderzoeken wat dat effect is en hoe je stap voor stap deze ballast overboord kunt zetten. Je leert te laten en je grenzen te voelen die ervoor gaan zorgen dat jij jezelf kunt gaan geven wat je nodig hebt.

Ouders van gehandicapt of ziek kind
Als ouder van een gehandicapt of ziek kind hoef ik je niks te vertellen over moe zijn. Dat maakt aardig tegen elkaar blijven soms een klus. Elkaar vinden in het ‘levendverlies’ verdriet is wat vaak gebeurt, echter soms moet je elkaar even opnieuw leren verstaan in de manier waarop je rouwt. Begrip en compassie zijn de sleutelwoorden.

Voor relatietherapie in Naarden of relatietherapie Almere kun je met vragen en voor contact terecht op 06-546 46 161 of mail naar kim@hartverstand.nl

Song Taal van mijn hart van Stef Bos
Relatietherapie: Leer de taal van je hart spreken


Kim Lakke

Psychosociaal begeleider - Relatietherapeut - Ouderschapsbegeleider- Trainer - Spreker - Opsteller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *