Over mij

beeldmerk-50x50

Mag ik je helpen? 

Ik ben Kim Lakke, afgestudeerd Neuroaffectieve ontwikkelingstherapeute in coaching en lichaamsgerichte traumatherapie en counseling, relatietherapeut en specialist op het terrein van ‘ander ouderschap’. Een bevlogen deskundige met academische wijsheid en ervaring uit het veld. Been there, done that.

Ik werk met begeleidingstechnieken uit Emotion Focussed Therapy individual EFTin, Acceptance and Commitment Therapy ACT, Transactionele Analyse TA, NLP (Neuro Linquistisch Programmeren), Systemisch werken, Contextuele therapie, (Familie)opstellingen, met ziekte, diagnose en symptomen, hechting & relaties, mythen, archetypen/talenten), Psychodrama, Regressie, Imaginatie, Emotioneel lichaamswerk, EMDR, Psychotraumatherapie, Focussen, SOMA embodiment, Karakterstructuren, EFT, Brainspotting, Traumawerk volgens Franz Ruppert en Verlies in Beeld ( werken met duplomateriaal) volgens Riet Fiddelaers-Jaspers. Neuroaffectieve Ontwikkelingspscyhologie volgens Marianne Bentzen. Ik ben beëdigd trainer van de zelfmanagementcursus ‘Je epilepsie de baas” en Trainer Huiselijk Geweld.

Mijn doelen zijn duidelijk; begeleiding van volwassenen met complexe kinderzorgen en beschadigde kinderen die nu volwassen zijn. Kortdurende trajecten, want ik geloof in de eigen wijsheid. Jouw bestaan is het bewijs. Uitvoeriger betekent voor mij een nieuw traject met het stellen van een nieuw doel en dat alleen als ’t nodig is. Samen zoeken we naar de focus.

De details bespreek ik graag met je in een één-op-één gesprek. Beleving ontstaat immers waar woorden en gevoel elkaar ontmoeten.

HartVerstand toetst haar werk voortdurend aan de ethische code van Phoenix Opleidingen. Deze is gestoeld op vijf pijlers: autonomie, heelheid, identiteit, integratie en zingeving.

Als Coach en professioneel begeleider ben ik aangesloten bij de LVSC, een beroepsvereniging voor coaches, organisatiebegeleiders en supervisoren.

Ook ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.


Mijn cliënten ervaren na afloop:

 • Innerlijke groei
 • Rust
 • Erkenning
 • Eigenwaarde
 • Trots
 • Onafhankelijkheid
 • Vrijheid in het hoofd
 • Controle over het eigen leven
 • De weldaad van het laten
 • Evenwichtigheid
 • Kracht

Privacyverklaring

 

Aangesloten bij LvsC, NIBIG en KTNO

Tarieven en vergoeding

Tarieven particulieren

Individuele sessie                 € 125*   (90 minuten)
Ouderschapscoaching          € 150* (120 minuten)
Relatietherapiesessie           € 150* (120 minuten)
De bedragen zijn inclusief 21% btw.

Als de sessie langer nodig heeft dan 90 minuten of 120 minuten wordt de factuur verhoogt met een euro per minuut.

hartverstand_folder_def_web_2z6s-page2 hartverstand_folder_def_web_2z6s-page1

 

CVKimLakke

neuro
nlp
jump
phoenix

Informatie verstrekking Wkkgz voor cliënten
Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die
in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen.