Gastspreker of workshopleider op uw Symposium, Congres, boekpresentatie, vrouwenontmoeting, onderdeel van een event of school

Ik ben voor een trauma geïnformeerde samenleving 

Lezingen door Kim Lakke

Graag deel ik mijn kennis over datgene waar ik in gespecialiseerd ben. Een lezing ten aanzien van één van de onderwerpen: brusjes, KOPP-kinderen, en gezinssamenstellingen met gehandicapte kinderen, behoort tot de mogelijkheden van Hartverstand. Ook kan ik spreken over onderwerpen als, hechtingsproblematieken, intimiteit, relaties, en verlies.

De lezingen zijn geschikt voor een boekpresentatie, een vrouwenontmoeting, of als onderdeel van een event. In overleg zijn veel dingen mogelijk en bespreekbaar, zoals een gedeeltelijke workshopmogelijkheid.

Lezing: ‘Houd je KOPP’

 

Op 4 april 2015 heb ik bijvoorbeeld een lezing gegeven op de boekpresentatie van ‘Rusteloze benen’ van Claudia Biegel. De lezing ging over volwassen KOPP-kinderen. Zij hebben vaak te maken gehad met trauma- en verlieservaringen waardoor bepaalde gedragspatronen zijn ontwikkeld. De gedragspatronen kunnen gezien worden als ruwe parels die ontstaan zijn uit pijn, maar waar ook jouw kwaliteiten tevoorschijn kunnen komen. Ook zonder traumatische ervaringen kunnen we ons afvragen wat wij zijn gaan doen uit loyaliteit voor de ouder en welke kwaliteiten hier uit zijn ontstaan. Door je geschiedenis te accepteren, en je kwaliteiten te koesteren, ervaar je de ruimte om in je kracht komen te staan.

Voor professionals

Naast de lezingen tijdens boekpresentaties en andere evenementen is het mogelijk om mij in te huren voor lezingen voor professionals. Ik vertel graag over mijn specialisaties, zoals volwassen brusjes en KOPP-kinderen. Daarnaast kan ik presenteren over de verschillende behandelmethoden, bijvoorbeeld over Familieopstellingen, hechtingsproblematieken en Transactionele Analyse. In mijn lezingen worden methoden op een toepasbare en toegankelijke manier uitgelegd.

Mocht je vragen hebben of mij willen inhuren voor een lezing, dan kun je contact opnemen met Hartverstand door te bellen naar 06-546 46 161 of door te mailen naar kim@hartverstand.nl. Ik beantwoord zo spoedig mogelijk je bericht.

Meer over mij

Spreekopdrachten:
Caritas (Mantelzorg)
Euroregionaal Congresburo (congres KOPP+KVO + symposium KOPP)
Stichting Kleine Hans (medische studenten)
UP Foundation (ouders van een anderskind)
Gemeente Amsterdam in samenwerking met GGZ Amsterdam
Jeugdbescherming Regio Amsterdam Akademie