Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Retraiteweek, leef jij je leven aan de hand van je symptoom?

14 maart, 2016 om 14:00 - 18 maart, 2016 om 14:00

Kim Lakke Hartverstand Familieopstellingen2

Retraiteweek op historische boerderij Erve Veldink met familieopstellingen thema ziekte en symptomen, craniosacraal, massage en rust

 Family constellations as an entry to relate to health and Sickness

Retraite week 14 maart tot en met 18 maart
Overnachten in een boomhut, Finse kota of eigen appartement het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Met heerlijke gezonde biologische maaltijden, gebruik van sauna, familieopstelling, intuïtieve massage of craniosacraal-behandeling, rust, tandavameditatiedans en zenwalk.

Ontvangst 14 maart 14.00 uur

Afronding 18 maart 14.00 uur

Leef jij je leven aan de hand van je symptoom? Ben jij leidend? Of je symptoom ten opzichte van hoe je leeft?

Begrijp je waarom je een symptoom hebt en of dat uit een familieband komt? Als je het begrijpt kun je er wat aan doen om een eerste stap te maken. Om te helen en er anders mee om te gaan.

Het opstellen van jou en je symptoom vertelt veel over hoe jij je verhoudt tot je symptoom. Leun je op het symptoom of plakt het symptoom op jou? Als mogelijk je vader en moeder en broers/zussen worden opgesteld kun je zien hoe je symptoom op hen reageert. Dat vertelt of het symptoom meer gebonden is aan de lijn van je moeder of je vader. Soms zijn er familiedynamieken die, als ze eenmaal zijn bloot gelegd, helderheid kunnen geven in de eerste stap naar de oplossing. Soms kunnen we tijdens de familieopstelling deze stap al zetten. Bijvoorbeeld een buitengeslotenfamilielid weer in ere herstellen, of de dynamiek rond daderschap en slachtofferschap verlichten. De heling vindt plaats op het diepe niveau van ons bewustzijn waar de verstrikkingen liggen.

Soms is er direct verlichting na een familieopstelling zoals een deelnemer van onze dag in november vertelde, dat ze bijna de hele dag aanwezig kon blijven terwijl ze had verwacht na haar opstelling te moeten gaan liggen. Ze kon zelfs wandelen in het nabij gelegen bos en daarna nog deelnemen als representant tegen haar eigen verwachtingen in (burn-out).

Met elk symptoom, diagnose of ziekte kan worden gewerkt: astma, spastische darm, depressie, ADHD, kanker ed.

Deze week geeft naast de familieopstellingdag alle tijd voor rust. Wandelen in het nabij gelegen bos, genieten van de saunafaciliteiten, een massage door Kim Lakke of craniosacraal-behandeling door Eef van Leeuwen. Bij het begin is een coachgesprek en ook bij de afsluiting is er een afrondingsgesprek. Kim gaat in de ochtend na het ontbijt op woensdag zenwalken en in de avond is er tandava-meditatie dans, dit is optioneel. Je kunt ook de tijd nemen om de stilte in te gaan of aan je boek te werken bijvoorbeeld.

 

3 prijsvoorbeelden:

  •   Vrij uitgebreid pakket met ook zelfwerkzaamheid:

Gebruik groepsruimte €50,-

Midweek huur app. de pauw €130,- incl. eindschoonmaak

Lakens en handdoeken €10,-

Biologische aanschuifmaaltijd €15,-

Opstellingendag met eigen opstelling €95,- incl. lunch

3 uur begeleiding: 1x cranio-klank + 1x massage of coaching €195,-

Totaal €495,-

 

  • Uitgeklede versie:

Gebruik groepsruimte €50,- + overnachting in groepsruimte €50,-

Biologische aanschuifmaaltijd €15,-

Opstellingendag met eigen opstelling €95,- incl. lunch

Totaal   €210,-

 

  • All in versie:

Gebruik groepsruimte €50,-

Midweek huur app. de pauw €130,- incl. eindschoonmaak

Lakens en handdoeken €10,-

Biologische aanschuifmaaltijd €15,-

Opstellingendag met eigen opstelling €95,- incl. lunch

3 uur begeleiding: 1x cranio-klank + 1x massage of coaching €195,-

Alle verdere maaltijden, koffie en thee 117,50 (zelf geen boodschappen te doen)
Gebruik van wellnessruimte €15,-

Totaal €627,50

Niet inbegrepen: toeristenbelasting (1,- p.p.p.n.), toeslag voor duurder appartement, gebruik van onze wellnessruimte (behalve All in versie 3), evt. extra behandelingen.

Cranio-behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering, klik hier voor meer informatie.

Wij zijn behoorlijk flexibel en bereid tot maatwerk, dus heb je een vraag of het nog wat anders kan, bel of mail naar Eef 0545-261448, eef@erveveldink.nl.

Voor elk budget is er een helende midweek op Erve Veldink, een boerderij met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. De huidige gebouwen zijn 120 jaar oud en vallen onder monumentenzorg. Ze staan aan de rand van het dorp Haarlo (bij Borculo) midden in het typische Achterhoekse coulisselandschap, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes, waar stukken bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen. Prachtig voor wandelingen, fietstochten en sterren kijken. Zwemmen kan ook in een mooi meertje vlakbij. En sinds kort kunnen onze gasten genieten van een sauna op het terrein.

Aanmelden:
Bij aanmelden voor de workshopdag inclusief overnachtingen op Erve Veldink graag mailen of bellen 0545-261448 met Eef, eef@erveveldink.nl.
Je ontvangt een mail met aanmeldingsformulier en informatie over mogelijkheden tot betaling.

 

Profielfoto Kim Lakke: kim@hartverstand.nl
Tel. 06-546 46 161Voor info over andere zaken: coaching, spreker, trainer, workshopdagen, familieopstellingen, relatietherapie

Kim Lakke eigenaar HartVerstand Counseling & trainingbureau

Kim Lakke is post-hbo afgestudeerd Psychosociaal Therapeut in Utrecht en heeft als specialisatie complexe rouw. Individueel geeft zij counseling en relatietherapie in haar praktijkruimte in Naarden. De opstellingen hebben een mix van de leer bij Phoenixopleidingen, Franz Ruppert Psychotraumatherapie, Bert Hellinger Instituut ziekte en symptoomopstellingen van Stephan Hausner, geïnspireerd door Annemaria Bosmans van de Gulden Snede.
De technieken waar Kim in is afgestudeerd zijn:
TA (Transactionele Analyse), NLP (Neuro Linquistisch Programmeren), Systemisch werken (Familieopstellingen), Emotioneel lichaamswerk, Geweldloze Communicatie, Voice Dialoque, Tantra, Innerlijk kindwerk, Inquiry, Diamond en Essentiewerk van Almaas, Psychotraumawerk volgens Franz Ruppert en Verlies in Beeld van Riet Fiddelaers-Jaspers (rouwverwerken met duplomateriaal). Reiki, AccesBars en intuïtieve rebalancing massage.

Kim Lakke is professioneel Spreker op Congressen, organiseert regelmatig workshops en familieopstellingavonden. Klik hier voor meer informatie over de agenda.

Eef van Leeuwen: eef@erveveldink.nl
Tel. 0545-261448 Voor info over andere zaken: verblijf op Erve Veldink, retraites, coaching en o.a. klank- en craniosacraal-therapie

Eef van Leeuwen eigenaar Historische Boerderij Erve Veldink

Ruim 30 jaar, mijn halve leven zo’n beetje, heb ik een belangrijk deel van mijn leven gewijd aan het ontwikkelen van de mogelijkheden van deze plek tot een centrum voor inspiratie en bewustwording.

Relevante opleidingen: Sjamanistische trainingen, Reiki, Polariteitstherapie en -massage, Awakening your Light Body en vervolgen, Cranio Sacraal therapie en allerlei nascholingsmodules, met name veel hersenwerk, cranio-sacral biodynamics, familie-opstellingen, (Spirituele) astrologie, Pansori Living Sound (het ontwikkelen van de helende kracht van klank en stem), trainingen met Marc Blausten, gebaseerd op Barbara Brennans School of Light, m.g.v. sjamanistische ‘medicine’ als ayahuasca

Samen met het intensieve proces van wonen met anderen op Erve Veldink is dit een diepe persoonlijke groeireis.

Mijn doel: een plek creëren waar mensen zich thuis kunnen voelen in een liefdevol welkom om de dingen aan te gaan die hen raken. Ik ben blij om van mensen terug te krijgen dat dat intussen een behoorlijke bodem heeft gekregen.
Klik hier voor de website van Erve Veldink.

 

Kim Lakke Hartverstand Familieopstellingen3  Kim Lakke Hartverstand Familieopstellingen

Gegevens

Begin:
14 maart, 2016 om 14:00
Einde:
18 maart, 2016 om 14:00
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Erve Veldink
Eibergseweg 42
Haarlo, 7273 SR
+ Google Maps