Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interactieve Lezing over Het Nieuwe Opstellen

9 maart, 2016 om 19:00 - 22:30

Tijdens deze lezing zullen we 3 opstellingen doen volgens het nieuwe opstellen. Kort vertel ik over de nieuwste inzichten en mogelijkheden tot opstellen.
Mijn Opstellingen hebben een mix van mijn leer bij Phoenixopleidingen, Franz Ruppert Psychotraumatherapie, Bert Hellinger Instituut ziekte en symptoomopstellingen van Stephan Hausner, geïnspireerd door Annemaria Bosmans van de Gulden Snede.

 

Familieopstellingen nieuwe stijl 
Door Kim Lakke www.hartverstand.nl

Familieopstellingen al eens gedaan? Of van gehoord? Kim heeft wel eens gehoord “ja dat is toch dat je een zware steen teruggeeft aan je vader of moeder zodat je dat niet meer hoeft te dragen?”. Nou inmiddels is er het nieuwe opstellen. En wat houdt dat in? 

Kim werkt veel meer in het hier en nu en toekomst gericht. De nieuwe stijl is eigenlijk geen familieopstelling meer te noemen maar een mix van Voice Dialoque, Familieopstellingen en Psychotraumatherapie.
Natuurlijk spelen er zeker delen die familieleden representeren en zijn er de familiedynamieken die mogelijk helder worden. 

Mocht je je volgende stap in je groeiproces willen weten is dit een hele heldere snelle effectieve manier om die stap bloot te leggen en vaak ook gelijk de helende beweging als interventie in te zetten. 

Als representant leer je veel van de informatie die dan tot je komt. Vreemd genoeg is er altijd informatie die vanaf die plek resoneert bij een stuk in jezelf. Hoe het morfogenetische veld exact werkt is de wetenschap nog niet over uit. Maar dat opstellingen een positieve uitwerking hebben wel. Dat blijkt mede uit dat de zakenwereld en tegenwoordig zelfs ook de medische wereld opstellingen binnen hun organisaties regelmatig inzetten zoals de VU en de ABN AMRO. 

Deze avond heeft ruimte voor 3 vraaginbrengers en rekenen we voor de vraagstellers 25 euro en voor de representanten 10 euro. 
Meer informatie over familieopstellingen kun je lezen op mijn website:http://www.hartverstand.nl/over-mij/familieopstellingen/

Bij aanmelden graag aangeven of je een vraag wilt inbrengen of niet.

Vooraf aanmelden verplicht: agenda@spiritueelcentrumnederland.nl

Ontvangst vanaf 19.30 uur 
Aanvang: 20.00 uur 
Entree vraagsteller: 25 euro
Entree representant: 10 euro
Koffie/Thee: gratis
Locatie: Gebouw van Stad en Natuur, Kemphaanstraat 1, 1358 AD ALMERE (De Kemphaan)

Klik hier voor het Event op Facebook.

Gegevens

Datum:
9 maart, 2016
Tijd:
19:00 - 22:30

Organisator

Unnamed Organizer
Telefoon:
0654646161

Locatie

Stadlandgoed de Kemphaan
Kemphaanpad 10
Almere, Flevoland Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0654646161