Therapeutisch bordspel

 

Ons bestaan Op Een Bordje is een therapeutisch levensspel bij begeleiding van Volwassenen en jongeren. Deze tool maakt het gemakkelijker om te communiceren over gebeurtenissen die je op je bordje hebt gekregen.

Succesvolle concept Alle Sterren Van De Hemel gebruikt voor Ons Bestaan Als Een Bordje
Alle Sterren Van De Hemel is de eerste tool die Daisy Luiten ontwikkelde. Vele therapeuten gebruiken Alle Sterren Van De Hemel, de tool is bekroond met twee awards en is in het Engels vertaald.
Alle sterren Van De Hemel speelt in op actualiteiten
Alle Sterren Van De Hemel bevat specifieke vragen die inspelen op recente maatschappelijke gebeurtenissen. Het meest recente voorbeeld is de coronaperiode. Tijdens deze periode was de situatie rond het overlijden van vele mensen zo anders dan voorheen en vaak schrijnend omdat mensen geen afscheid konden nemen, ook liepen afscheidsdiensten geheel anders dan voorheen. In de tool zijn 36 virusuitbraak-vragen opgenomen die je uitnodigt te delen over je ervaring van het overlijden van je dierbare tijdens de coronaperiode.
Andere voorbeelden van vragen rond actuele gebeurtenissen zijn: overlijden in een oorlogssituatie, overlijden tijdens militaire dienst, overlijden door een natuurramp of door terrorisme.

Themasets

Weg Van Elkaar na scheiding
Ondersteboven rond schokkende en ingrijpende gebeurtenissen
Alle Sterren Van De Hemel  na overlijden 
Dit willen we in de toekomst uitbreiden met:
Uit Alle Macht Weer In Je Kracht
 bij verlies van gezondheid


Kim Lakke

Psychosociaal begeleider - Relatietherapeut - Ouderschapsbegeleider- Trainer - Spreker - Opsteller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *