Jeugdervaringen en de gevolgen

De impact van een ingrijpende gebeurtenis is inmiddels wel breed bekend. Deze infographics geven een behoorlijk compleet overzicht over de gevolgen zowel fysiek als mentaal.

Infographic ACEs 4 mentale gezondheid
Infographic ACEs 3 fysieke gezondheid

 

Wat zijn Ace’s? Hierboven staan twee pdf’s met een helder overzicht van nare jeugdervaringen en de gevolgen. Nare gebeurtenissen hebben een  nadelig effect op je huidig gevoel van verbonden (kunnen) zijn.

Traumabehandelng en persoonlijk leiderschapstrajecten bij vroegkinderlijk trauma zijn een manier om beter in relaties te staan. Of dat nu met je partner is, familie, vrienden, kinderen, buren of collega’s. Er zal onherroeplijk iets doorklinken van oud zeer bij omgaan met afwijzing, ontvangen van een compliment, zorg of waardering. Om kunnen gaan met nabijheid en afstand van samen en apart blijft in de basis een uitdaging.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk. Je kunt altijd een vrijblijvend intakegesprek plannen.
De begeleiding bestaat uit blended-learning. De sessies kunnen live en online en eventueel worden aangevuld met een zelfhulpprogramma waar je met emailbegeleiding zelf thuis aan de slag kunt.

 

Voel je welkom om meer informatie te vragen of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend telefonisch intakegesprek 06-546 46 161. whatsapp icon


Kim Lakke

Psychosociaal begeleider - Relatietherapeut - Ouderschapsbegeleider- Trainer - Spreker - Opsteller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *