Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Retraiteweek met ook los te boeken 1 dag familieopstellingen 10 november

7 november, 2016 om 14:00 - 11 november, 2016 om 14:00

€ 85

Kim Lakke Hartverstand Familieopstellingen2


Retraiteweek op historische boerderij Erve Veldink met familieopstellingen, craniosacraal, massage en rust

Familieopstellingendag 10 november 09.30 – 17.00 uur inclusief lunch 85,-
Activeren van het zelfhelend vermogen

Je thema kan een ziekte zijn, trauma, een relatie-aspect of wat je ook maar bezig houdt of in de weg zit. Uitrusten, tijd voor jezelf combineren met diepgaande inzichten; individueel of ook samen met anderen: jij bepaalt wat je wilt of nodig hebt.

 Inclusief: gezonde biologische maaltijden, overnachtingen, gebruik van sauna, familieopstelling, intuïtieve massage of craniosacraalbehandeling

Ontvangst: 13  juni 14.00 uur
Afronding: 17  juni 14.00 uur

Leef jij je leven aan de hand van je symptoom? Ben jij leidend of je symptoom ten opzichte van hoe je leeft?

Heelheid Kim Lakke HartVerstand

“Familieopstelling als ingang om te relateren aan ziekte en gezondheid”

Je thema kan een ziekte zijn, trauma, een relatie-aspect of wat je ook maar bezig houdt of in de weg zit. Uitrusten, tijd voor jezelf combineren met diepgaande inzichten; individueel of ook samen met anderen: jij bepaalt wat je wilt of nodig hebt.

Over opstellingen met ziekte en symptomen
Chronische ziekten en langdurige symptomen kunnen verband houden met verborgen dynamieken in families. Vaak is de patiënt zich van deze verbanden niet bewust. Opstellingen zijn een methode om deze verbanden aan het licht te brengen, waarna je verlichting kunt vinden in het omgaan met de ziekte, er kunnen ook verbeteringen optreden.

Om er voor te zorgen dat jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd kijken we naar je hele familiesysteem. Veel gezondheidsklachten blijken samen te hangen met het “onbewust” niet helemaal kunnen of willen nemen van het leven. En is het interessant om te kijken waar dat vandaan komt. Transgenerationeel trauma kan de oorzaak zijn of buitensluiten van een familielid of belangrijke gebeurtenis.

Systemisch gezien kan een ziekte een uiting zijn van een patroon in de familie (dynamiek), of een “oplossing” voor iets in de familie-geschiedenis dat te groot, te pijnlijk was om onder ogen te zien. Wanneer er in de geschiedenis van de familie iets is gebeurd dat zo ernstig of pijnlijk is, dat de herinnering daaraan – en aan de betrokken personen –  is uitgebannen, lijkt deze gebeurtenis in het familieonbewuste terecht te komen en kan zich dan in een later geboren familielid uitdrukken als ziekte. In familieopstellingen blijkt de representant van de ziekte vaak sterk te zijn verbonden met een uitgesloten persoon uit een eerdere generatie. De gangbare houding ten aanzien van ziekte is, dat we ervan af willen, we willen het niet voelen. Dat is ook wat de familie wilde met de buitengesloten persoon of het trauma waarmee de ziekte verbonden lijkt te zijn. Die attitude houdt de buitensluiting in stand en staat heling in de weg. Soms blijkt in de opstelling een beweging mogelijk van wederopname van de buitengesloten persoon. De representant van de ziekte voelt zich dan vaak niet meer nodig. Dit kan een begin zijn van een helingsproces in het cliëntsysteem, op het diepe niveau van bewustzijn waar onze verstrikkingen liggen.

Ook als representant ga je vaak door diepe helingsprocessen. Als je een kind hebt met gezondheidsproblemen is het een mooie manier om daar iets in te betekenen.

Met elk symptoom of ziekte kan worden gewerkt: astma, spastische darm, depressie, ADHD, kanker e.d. alsmede met andere onderwerpen.

Deze week geeft naast de familieopstellingdag alle tijd voor rust. Wandelen in het nabij gelegen bos, genieten van de saunafaciliteiten, een massage door Kim Lakke of craniosacraal-behandeling door Eef van Leeuwen. Bij het begin is een coachgesprek en ook bij de afsluiting is er een afrondingsgesprek.  Je kunt ook de tijd nemen om de stilte in te gaan of aan je boek te werken bijvoorbeeld.

Cranio-behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering.
Wij zijn behoorlijk flexibel en bereid tot maatwerk, dus heb je een vraag of het nog wat anders kan, bel of mail naar Eef 0545-261448, eef@erveveldink.nl.

Relateren Kim Lakke HartVerstand

Kosten: verblijf 4 nachten vanaf 105,-, voor groepsaccommodatie het landgoed van Erve Veldink is het ook mogelijk om in en boomhut te slapen of een Finse kota of appartement.
Overige kosten: 370 euro inclusief gezonde maaltijden,1x massage/craniosacraalbehandeling, familieopstelling, individuele 2x coaching.

Totaal 485 euro voor een all inclusive midweek op Erve Veldink, een boerderij met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. De huidige gebouwen zijn 120 jaar oud en vallen onder monumentenzorg. Ze staan aan de rand van het dorp Haarlo (bij Borculo) midden in het typische Achterhoekse coulisselandschap, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes, waar stukken bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen. Prachtig voor wandelingen, fietstochten en sterren kijken. Zwemmen kan ook in een mooi meertje vlakbij. En sinds kort kunnen onze gasten genieten van een sauna op het terrein.

Programma:
Maandagmiddag vanaf 14.00 uur aankomst en eerste gesprek en behandeling craniosacraalbehandeling of massage.
Dinsdag stiltedag
Woensdag stiltedag massage, Craniosacraal of individuele coaching
Donderdag familieopstellingendag
Vrijdag afsluitend gesprek en vertrek.

Aanmelden: 
Bij aanmelden de workshopdag inclusief overnachtingen op Erve Veldink graag mailen of bellen met Eef,  eef@erveveldink.nl.
Je ontvangt een mail met bevestiging van aanmelding en informatie over mogelijkheden voor betaling.


Profielfoto Kim Lakke: kim@hartverstand.nl
Tel. 06-546 46 161Voor info over andere zaken: coaching, spreker, trainer, workshopdagen, familieopstellingen, relatietherapie

Kim Lakke eigenaar HartVerstand Counseling & trainingsbureau

Kim Lakke is post-hbo afgestudeerd Psychosociaal Therapeut in Utrecht en heeft als specialisatie complexe rouw. Individueel geeft zij counseling en relatietherapie in haar praktijkruimte in Naarden. De opstellingen hebben een mix van de leer bij Phoenixopleidingen, Franz Ruppert Psychotraumatherapie, Bert Hellinger Instituut ziekte en symptoomopstellingen van Stephan Hausner, geïnspireerd door Annemaria Bosmans van de Gulden Snede.
De technieken waar Kim in is afgestudeerd zijn:
TA (Transactionele Analyse), NLP (Neuro Linquistisch Programmeren), Systemisch werken (Familieopstellingen), Emotioneel lichaamswerk, Geweldloze Communicatie, Voice Dialoque, Tantra, Innerlijk kindwerk, Inquiry, Diamond en Essentiewerk van Almaas, Psychotraumawerk volgens Franz Ruppert en Verlies in Beeld van Riet Fiddelaers-Jaspers (rouwverwerken met duplomateriaal). Reiki, AccesBars en intuïtieve rebalancing massage.

Kim Lakke is professioneel Spreker op Congressen, organiseert regelmatig workshops en familieopstellingavonden. Klik hier voor meer informatie over de agenda.

Eef van Leeuwen: eef@erveveldink.nl
Tel. 0545-261448 Voor info over andere zaken: retraites, en (o.a.) klank- en craniosacraal-therapie

Eef van Leeuwen eigenaar Historisch Landgoed Erve Veldink

Ruim 30 jaar, mijn halve leven zo’n beetje, heb ik een belangrijk deel van mijn leven gewijd aan het ontwikkelen van de mogelijkheden van deze plek tot een centrum voor inspiratie en bewustwording.

Opleidingen die ik heb gevolgd zijn o.m. polariteitstherapie, awakening your light body, (bio-dynamische) cranio-sacraal, sjamanisme, klankheling, familieopstellingen, spirituele astrologie, samen met het intensieve proces van wonen met anderen op Erve Veldink is dit en diepe persoonlijke groeireis.

Mijn doel: een plek creëren waar mensen zich thuis kunnen voelen in een liefdevol welkom om de dingen aan te gaan die hen raken. Ik ben blij om van mensen terug te krijgen dat dat intussen een behoorlijke bodem heeft gekregen.

 

Kim Lakke Hartverstand Familieopstellingen3  Kim Lakke Hartverstand Familieopstellingen

Gegevens

Begin:
7 november, 2016 om 14:00
Einde:
11 november, 2016 om 14:00
Kosten:
€ 85
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Locatie

Erve Veldink
Eibergseweg 42
Haarlo, 7273 SR
+ Google Maps