Relatietherapie Apeldoorn

Relatietherapie Apeldoorn

Hij snapt mij niet en ik snap hem niet, ik word er zo moe van.
De sfeer in huis vind ik niet fijn de laatste tijd.
Ik heb het gevoel dat we steeds in hetzelfde patroon ronddraaien, hoe komen we daaruit?

Herkenbaar binnen jullie relatie?

Hoe kom je samen uit de verwarring naar helderheid?

Helder krijgen wat je wenst en of dat is wat je beiden wilt, is vaak lastiger dan het lijkt. Ik nodig jullie in de eerste sessie samen uit om boven water te krijgen waar jullie hulp bij willen.

Daarna volgt een kortdurend traject met één of beide partners waarin je erachter kunt komen wat je wenst en hoe je dat op een voor jullie relatie dienende wijze kunt communiceren.

Mijn uitgangspunt is openingen te vinden om verder te kunnen met elkaar, of duidelijk te krijgen wat maakt dat het niet meer werkt zodat jullie elkaar op een gezonde manier los kunnen laten. Je bent pas klaar met elkaar als je écht klaar bent met elkaar!

Ik heb de mogelijkheid om verschillende methoden te gebruiken, want de kracht daarvan is dat het resultaat na de sessies optimaal is. Het doel van Hartverstand’s relatietherapie is een open communicatie zonder dubbele bodem.

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Deskundigen kijken allemaal mee naar wat het beste is voor jouw kind, al hun ogen zijn gericht op zijn of haar ontwikkeling. Zijn pad is zwaar en soms meedogenloos. Maar als ouder heb je, naast deze zorg, ook recht op een leven en een gezonde relatie.  Hoe vind je jouw plek en ruimte voor een gezonde relatie binnen dit geheel?

Kopp & Brusjes

Ben je een kind van een ouder met psychische problemen? Je bent opgegroeid met behoorlijk wat verantwoordelijkheid voor een kind, je bent gewend veel te dragen en mag dat los gaan laten. Loslaten voelt vaak angstig, maar gaat je ruimte geven voor jouw verlangens en voelen waar jij blij van wordt. Ik hoor graag wat jouw verlangens zijn en wat jou opnieuw verbinden gaat met het leven.

Heb jij een broertje of zusje gehad wat ziek of gehandicapt was? Dan is jouw plek in de schaduw vast heel bekend voor je, al klopt dat waarschijnlijk niet voor je gevoel. Mijn specialisatie is je uit te nodigen naar buiten te komen en om je heen te kijken naar wat je interesseert, waar je graag zou willen zijn, wat je voor jezelf wenst en te onderzoeken waardoor je tegengehouden werd zodat dat geen rol meer gaat spelen in het heden en je in actie kunt komen voor jezelf.

Heb je vragen over of wil je een afspraak maken voor relatietherapie in A[eldoorn? Bel mij op 0654646161 of vul het contactformulier in.