Relatietherapie Ede

Relatietherapie in Ede

Je wordt zo snel boos en dan doe je me pijn met de dingen die je zegt over mij.
Ik begrijp niet waar je je zo druk om maakt en ben niet van plan te veranderen.
Die frustratie trek ik niet meer en ik weet niet wat ik anders kan doen.

 Herken je dit? Voel je welkom bij Relatietherapie Ede!

Ik help jullie graag aan een ander uitzicht. Tijdens de eerste sessie komen jullie samen om helder te krijgen waar jullie hulp bij kunnen gebruiken. Na deze sessie gaan jullie apart verder en kan ik je diverse werkvormen aanbieden waarmee je inzichten kunt krijgen in de interactie met jezelf én je partner. Daarna komen jullie weer samen om te zien op welke voet jullie verder kunnen, óf jullie gezamenlijk de uitdaging aangaan, of elkaar los laten om beter te kunnen functioneren.

‘Geluk is als je kunt zijn waar je wilt zijn’. © Kim Lakke

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Jouw kind heeft het niet makkelijk, zijn of haar bestemming is vaak onzeker. Alle deskundigheid en aandacht gaat uit naar jouw kind en iedereen meent te weten wat het beste is. Hoe hou jij je staande binnen dit alles en hoe zit het met de aandacht die jullie relatie krijgt?

Kopp & Brusjes

Kom je ‘oude pijn’ tegen in jullie relatie? Mijn specialisatie in het begeleiden van mensen die kind van een ouder met psychische problemen kan ook voor jou behulpzaam zijn. Als er in jouw jeugd zaken zijn gebeurd waar je nog steeds last van hebt, dan kun je nu werken aan die boosheid en verdriet over datgene wat je niet gekregen hebt toen je klein was. Je gaat leren te leven vanuit jouw behoeften en dat wat gebeurd is bepaalt niet langer je leven in het hier en nu. Zet nu de eerste stap naar bewuste keuzes in verbinding met jouw verlangen, met jouw werkelijke focus.

Had je broertje of zusje had wat ziek of gehandicapt was? Vaak ging er veel aandacht uit naar jouw zieke broertje of zusje en kan dat zijn weerslag hebben op je functioneren in jullie relatie. Geef jezelf de ruimte om te ontdekken wat je nodig hebt en bel mij voor een afspraak!

Voor Relatietherapie in Lelystad bel je 0654646161 of contact mij via het contactformulier.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van Hartverstand.