Relatietherapie Oosterbeek

Relatietherapie in Oosterbeek

Als we elkaar aankijken begint de irritatie al.
Als ik aangeef wat ik nodig heb, gebeurt er iets wat ik niet begrijp.
Ik word zo moe van die eeuwige strijd tussen ons.

Herken je dit? Voel je welkom bij Relatietherapie Oosterbeek!

Wil je onderzoeken waar het scheef gaat tussen jullie, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wat dat is, is wat we onderzoeken tijdens de eerste sessie. Het vervolg van dit kortdurende traject gebeurt met één van de partners of met ieder van jullie apart. Daarna nodig ik jullie uit te onderzoeken welke elementen er in jullie relatie aanwezig zijn, die maken dat jullie weer kunnen groeien samen, óf jullie los van elkaar beter functioneren en wat daarvan de oorzaken zijn. Als je het ziet, dan weet je wat je kunt doen. Ik beschik over diverse werkvormen die je kunnen helpen inzicht te krijgen over wat je wenst en hoe je daarover met elkaar kunt praten op een heldere manier, met als doel dat je elkaar kunt bijstaan in plaats van bevechten.

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

De verzorger zijn van een ziek of gehandicapt kind is best een pittige opgave. Geen mens blijft onberoerd, aan medelijden geen gebrek. Alle ogen zijn gericht op de ontwikkeling van jouw kind en je voelt je regelmatig overleleverd aan het leven en professionele handen. Hoe gaat het met jou en jullie relatie?

Kopp & Brusjes

Ik begeleid mensen die een kind zijn van een ouder met psychische problemen zijn. Heb je als kind ook teveel  gedragen? Wat je als kind meegemaakt hebt, kan nog steeds effect hebben op je huidige leven. Mijn specialisatie is dit samen met jou te onderzoeken om te gaan voelen wat je nodig hebt en los mag laten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor levenslust en energie en kun je gaan leven vanuit jouw hartverstand.

Heb je een broertje of zusje wat ziek of gehandicapt is? Daar ging meestal alle aandacht naar uit, wat op zich ook nog logisch klinkt. Dat is het niet, het maakt jou een gewoon kind in een ongewoon gezin. Wat is het effect van deze positie op jou en werkt dit door op je huidige leven? Heb je moeite met aan te geven wat je nodig hebt? Ik help je graag bij het proces van loslaten wat je niet langer nodig hebt en ontdekken naar wat jij graag wilt voor jezelf.

Voor therapie in Oosterbeek vind je Kim op 0654646161 of via het contactformulier.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van Hartverstand.