Relatietherapie Arnhem

Relatietherapie Arnhem

Ik heb geen zin meer om naar je te luisteren, alles aan je irriteert me.
Ondanks dat we een relatie hebben, voel ik me erg eenzaam en alleen.
Dit is niet wat ik voor ogen had toen ik je ontmoette, we raken steeds meer van elkaar verwijderd.

Herkenbaar?

Hoe kom je samen naar een voedende relatie? Ik nodig jullie in de eerste sessie beiden uit om te praten over wat jullie dwarszit. Wat gaat er scheef en wat is jullie wens?

Wat er dan volgt is een kortdurend traject met één of beide partners waarin je kunt leren anders te kijken naar jezelf, je partner en jullie relatie. Je kunt gaan uitvinden hoe je het anders kunt gaan doen en wat het effect daarvan is.

Mijn uitgangspunt is inzicht te geven, waardoor openingen kunnen ontstaan waarmee je verder komt, alleen én samen. Door daarmee te werken krijgen beide partners de mogelijkheid om te onderzoeken of hun samenzijn nog dienend is óf dat het beter is elkaar los te laten en waarom dat zo is.  Ik kan gebruik maken van diverse methoden, wat een optimaal uitzicht geeft op de mogelijkheden die er zijn.  ‘Als je de voordelen van scheiden nog niet ziet, dan ben je nog steeds bij elkaar’. © Kim Lakke

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

De bestemming van jouw kind is onzeker, zijn leven zwaar. Geen mens laat dat onberoerd en als ouder heb je daarmee te dealen. Alle aandacht gaat uit naar zijn welzijn en hulpverleners weten wat het beste is voor jouw kind. Maar hoe gaat het met jou en jullie relatie?

Kopp & Brusjes

Eén van mijn specialisaties is het begeleiden van mensen die een kind zijn van een ouder met psychische problemen. Herken je het hebben van teveel verantwoordelijkheid en dat je daarin vastloopt? Wellicht hebben jouw kinderschouders teveel gedragen en is het nu tijd om dit los te gaan laten. Ik begeleid je op een zachte wijze terug naar jouw oorspronkelijke kracht en levensenergie. Zo kun je ruimte maken voor wat je werkelijk wilt voor jezelf.

Heb je een broertje of zusje wat ziek of gehandicapt is? Het effect daarvan op de rest van het gezin en ook op jou als kind sleept vaak voort. Bij mij kun je onderzoeken wat dat effect is en hoe je stap voor stap deze ballast overboord kunt zetten. Je leert los te laten en je grenzen te voelen die ervoor gaan zorgen dat jij jezelf kunt gaan geven wat je nodig hebt. Ik sta voor je klaar om je hierbij te begeleiden.

Voor relatietherapie in Huizen kun je met vragen en voor contact terecht op 0654646161 of vul het contactformulier in.