Relatietherapie Huissen

Relatietherapie in Huissen

Mijn woorden worden verdraaid waar ik bijsta en als ik daarop reageer hebben we meteen ruzie.
Ik snap niet hoe het zover heeft kunnen komen, we lijken wel vreemden.
Het is net of ik drie kinderen heb in plaats van twee.

Herken je dit?

Relatietherapie bij Hartverstand begint met een gezamenlijke sessie. Wat is het waar jullie mee zitten en waar zouden jullie hulp bij willen? Het vervolg van dit kortdurende traject gebeurt met één van jullie tweeën of met ieder van jullie apart. In deze individuele sessies nodig ik je uit om je wensen te onderzoeken en dat wat je lastig vindt. Ik kan je diverse methoden aanbieden die je inzicht geven in de interactie met jezelf en in de jullie relatie. Daarna komen jullie samen om te onderzoeken of jullie weer kunnen groeien samen. Het kan ook zijn dat jullie los van elkaar beter functioneren, ook dan is het fijn daar helderheid in te krijgen, dit kan ondersteunend zijn in het verdere proces.

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Over het lot van jouw kind valt niet veel te zeggen, zijn of haar toekomst is onbekend. Dat laat je niet onberoerd, en je zult er alles aan doen om het leven van je kind te verlichten. Alle ogen zijn op hem of haar gericht en je hebt te maken met veel deskundigen die allemaal weten wat het beste is. Hoe is het eigenlijk met jou? En hoe gezond is jullie relatie nog?

Kopp & Brusjes

Binnen relaties kan ‘oude pijn’ van vroeger flink op gaan spelen. Eén van mijn specialisaties is het begeleiden van mensen die een kind zijn van een ouder met psychische problemen. Jouw kinderschouders hebben waarschijnlijk teveel gedragen en je mag leren loslaten wat niet bij jou past. Ik kan je begeleiden bij het leven vanuit jouw hart, verbinding te maken met jouw behoeften en verlangens en daarbij de juiste stappen te zetten die jou gaan ondersteunen.

Heb je een broertje of zusje wat ziek of gehandicapt is? Vaak heeft dat effect op de rest van het gezin en ook op jou als kind. Je voelt je vast beter op de achtergrond, terwijl je daar vaak niet krijgt wat je nodig hebt. Bij mij kun je veilig gaan onderzoeken wat het effect is van deze positie op je huidige leven en waar je bewuste keuzes kan maken voor jezelf en vooral ook ‘hoe’.

Voor therapie in Hilversum vind je mij op 0654646161 of via het contactformulier.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van Hartverstand.