Relatietherapie ’t Gooi

Relatietherapie in ‘t Gooi

Ik voel één groot vraagteken bij me opkomen als ik je hoor praten tegen mij.
Ik zie er tegenop naar huis te gaan aan het einde van de dag, de sfeer is zo drukkend. Ik had toch een heel ander beeld van de liefde, ik voel me hier zo ongelukkig bij.

Herken je dit? Hartverstand begeleidt ook jullie graag met relatietherapie.

Kan dat, vanuit de pijn weer echt samen zijn? Om daar achter te komen nodig ik jullie beiden uit voor de eerste sessie. Daar kunnen jullie kwijt wat je dwars zit en waar jullie graag hulp bij zouden willen. Daarna volgt een kortdurend traject met één of beide partners, waardoor je anders kunt gaan kijken naar jezelf, je partner en jullie relatie. Welke wijze dat is en wat daarvan het effect is, is wat je zult gaan onderzoeken. Door de inzichten die ontstaan, ontstaan er ook mogelijkheden waarmee je verder kunt, alleen én samen. Beide partners krijgen de mogelijkheid om samen te onderzoeken of hun samenzijn nog voedend is óf dat het beter is elkaar los te laten en waarom dat zo is.

Ik kan gebruik maken van diverse methoden, die allemaal bij kunnen dragen aan een hernieuwd geluksgevoel.

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Heb jij een kind met een ziekte of handicap? Zijn weg is moeizaam en vol kuilen. Veel ogen kijken met je mee en zijn op de ontwikkeling van je kind gericht. Ze weten allemaal wat het beste is. Wat doet dit met jou als ouder en hoe is het met jullie relatie?

Kopp & Brusjes

In een relatie kan ‘oude pijn’ omhoog komen die je als kind ervaren hebt. Ben je opgegroeid als kind van een ouder met psychische problemen? Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die als volwassene nog steeds kampen met verantwoordelijksproblemen vanuit een te zware jeugd. Mijn zachte benadering is uitnodigend, zodat je kunt gaan voelen wat je nodig hebt en daarvoor durft te gaan staan. In verbinding met dat wat jou levensenergie gaat geven.

Ben je kind geweest met een broertje of zusje gehad wat ziek of gehandicapt was? Dan is jouw plekje in de schaduw vast bekend voor je. Deze plek kan veilig voor je voelen, al klopt dat niet helemaal voor je gevoel. Logisch, je wordt er niet gezien en krijgt niet wat je nodig hebt. Mijn begeleiding is erop gericht je stap voor stap jouw plek in te laten nemen, zodat ook jij toegang krijgt tot wat je graag wenst voor jezelf.

Voor relatietherapie in ’t Gooi kun je met vragen en voor contact terecht op 0654646161 of vul het contactformulier in.