Relatietherapie Nijmegen

Relatietherapie in Nijmegen

We zijn beiden zo snel geïrriteerd, dat er geen normaal gesprek meer mogelijk is.
Ik durf niet te zeggen wat ik graag wil omdat ik bang ben dat we weer ruzie krijgen.
Ik voel me de laatste tijd doodmoe en onbegrepen en ik weet niet meer hoe we hieruit komen.

Herken je dit? Voel je welkom bij Relatietherapie Nijmegen

Ik ben een ervaren therapeute op het gebied van relaties. ‘Wat is het thema van jullie relationele strubbelingen’ is wat we onderzoeken tijdens de eerste sessie.  Daarna ga ik met één of ieder van jullie apart aan de slag, om vervolgens op een later tijdstip met elkaar te bekijken of en welke passies er in jullie relatie aanwezig zijn die maken dat jullie geluksgevoel weer kan groeien, óf of jullie elkaar los kunnen laten door te begrijpen waar het scheef gaat.Ik beschikt over diverse tools die je kunnen helpen inzichten te krijgen over wat je wenst en hoe je daarover met elkaar kunt praten op een heldere manier. Als je weet wat je wenst en je kunt dat goed overbrengen is er een grote kans dat je het ook krijgt.

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Jouw kind heeft het niet makkelijk en zijn toekomst is onzeker. Dat gaat je aan je hart en je zult er alles aan doen wat in je macht ligt om het hem of haar zo fijn mogelijk te maken. Daarnaast heb je hulp van instanties en professionals die met je meekijiken en weten wat het beste is. Hoe is het eigenlijk met jou? En is jouw relatie nog gezond en levend?

Kopp & Brusjes

‘Oude pijn’ van vroeger kan flink op gaan spelen binnen relaties. Eén van mijn specialisaties is het begeleiden van mensen die een kind van een ouder met psychische problemen zijn geweest. Vormen zaken die in je jeugd gebeurd zijn nog steeds jouw leven? Kim kan je leren te leven vanuit jouw hart, verbinding te maken met jouw behoeften en verlangens. Maak een afspraak!

Was er in het gezin waar je uitkomt een broertje of zusje wat ziek of gehandicapt was? Kan het zijn dat jouw zieke broertje of zusje meer aandacht kreeg van je ouders dan jij voor je gevoel?

Kinderen in zo’n situatie zijn gewend om zichzelf weg te cijferen of stapjes opzij te doen, wat ze niet helpt in hun volwassen leven.  Ik begeleid je bij het voelen wat jij voor jezelf wilt en daarvoor te gaan, stap voor stap.

Voor therapie in Nijmegen vind je mij op 0654646161 of via het contactformulier.

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van Hartverstand.