Relatietherapie Doesburg

Relatietherapie in Doesburg

Samen zijn we hieraan begonnen, maar zo voelt dat al een tijdje niet meer.
Ik had me de toekomst samen met mijn lief toch anders voorgesteld.
Ik voel me niet meer zo gelukkig in onze relatie en heb geen idee hoe we verder moeten.

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Ik nodig ook jullie uit om erachter te komen of er nog leven zit in jullie liefde en wat jullie samen wensen. In een gezamenlijke sessie vraag ik jullie te onderzoeken waar jullie relatie aandacht vraagt en wat jullie als lastig ervaren.  Daarna ga ik met jullie apart aan de slag, om op een later tijdstip weer bij elkaar te komen en te bekijken of jullie relatie weer bij gaat dragen aan jullie persoonlijk geluk of dat het gezonder is om voor jezelf verder te gaan. Ik kan gebruik maken van verschillende methoden die je kunnen laten zien hoe je anders kunt communiceren en naar jezelf en jouw gedrag en behoeften kunt kijken.  Je kunt zo inzichten krijgen over de manieren waarop je je plaats kunt innemen binnen jullie relatie en hoe je je wensen kan communiceren zonder dubbele bodem.

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Dan zul je het herkennen om moe te zijn en aardig tegen elkaar blijven soms een hele klus is. Bij elkaar steun vinden voor het verdriet is wat vaak gebeurt, alleen rouwen we niet allemaal op dezelfde wijze. Begrip en compassie zijn de sleutelwoorden. Hoe is het met jullie relatie?

Kopp & Brusjes

Vaak kan ‘oude pijn’ van vroeger in de weg komen te zitten in relaties. Eén van mijn specialisaties is het begeleiden van mensen die als kind een ouder met psychische problemen hebben gehad. Zijn er dingen in jouw jeugd gebeurd die nog steeds je leven bepalen? Je hoeft hier niet langer mee rond te lopen. Leer te leven vanuit jouw hartverstand, en te voelen wat je nodig hebt, stap in je eigen leven.

Had je een broertje of zusje wat ziek of gehandicapt was? Loop je nog steeds rond met verborgen boosheid en verdriet? Mogelijk heb je niet gekregen wat je nodig had omdat jouw zieke broertje of zusje meer van je ouders nodig had dan jij voor je gevoel. Herken je het als het ‘lastig vinden’ van voelen wat jij wilt voor jezelf en daarvoor te gaan? Ik sta voor je klaar!

Een afspraak voor Relatietherapie in Doesburg maak je via 0654646161 of het contactformulier.

Mijn nieuwsbrief met het laatste nieuws van Hartverstand vind je hier.