Relatietherapie Renkum

Relatietherapie in Renkum

Een relatie hebben we samen, maar de laatste tijd ervaar ik dat anders.
Ik heb mijn partner graag anders lief dan dat ik nu doe.
Ik ben de spanningen zat en vraag me af of we wel door moeten gaan en vooral, hoe.

Herkenbaar?

Ik nodig jullie uit om door middel van een kortdurend traject erachter te komen waar de schoen wringt en wat jullie gezamenlijke wensen zijn. Ik begin doorgaans met een gezamenlijke sessie waarin we gaan onderzoeken waar jullie relatie ‘wringt’ en waar jullie hulp bij willen.  Daarna ga ik met één of beide partners individueel aan de slag,  om later weer bij elkaar te komen en te bekijken of jullie samen of alleen verder gaan. Het doel is in ieder geval dat jullie relatie weer iets gaat toevoegen aan jullie persoonlijke geluksgevoel. Ik kan gebruik maken van verschillende methoden. Daardoor kun je inzichten krijgen over de manieren waarop je een probleem kunt onderzoeken en hoe daaruit te komen. Wat laat je zien en hoe krijg je wat je nodig hebt?

Zijn jullie ouders van een ziek of gehandicapt kind?

Een kind verzorgen met een handicap is niet niks, zijn of haar pad is vol met onzekerheden. Dat doet iedereen iets, aan medeleven geen gebrek. Alle ogen zijn op je kind gericht en iedereen doet wat het beste is. Hoe is het eigenlijk met jou als ouder en wat doet dit met jullie relatie?

Kopp & Brusjes

Veel relatieproblemen komen voort uit ‘oude pijn’. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die kind van een ouder met psychische problemen zijn. Heb je als volwassene het gevoel dat in jouw jeugd zaken zijn gebeurd waar je nog steeds last van hebt? Je kunt alsnog werken aan die boosheid en verdriet over datgene wat je niet gekregen hebt toen je klein was, zodat dit niet langer je leven in het hier en nu bepaalt. Wat verlang jij voor jezelf en waar wordt je blij van? Zet nu de eerste stap naar bewuste keuzes in verbinding met jouw verlangen, met jouw werkelijke focus.

Kom je uit een gezin waarin je een broertje of zusje had wat ziek of gehandicapt was? Dan veel aandacht uitging naar jouw zieke broertje of zusje en dat ‘je niet gezien voelen’ nog steeds een rol speelt in je leven. Je kunt jezelf alsnog geven wat je nodig hebt gehad als kind, maak een afspraak!

Wil je graag meer details of een afspraak maken voor relatietherapie in Renkum? Bel mij op 0654646161 of vul het contactformulier in.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Hartverstand.