Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Secundaire en plaatsvervangende trauma-trainingsdag

5 oktober, 2022 om 10:00 - 17:00

€ 110

Voor (Talentenspel)coaches:
Secundaire en plaatsvervangende trauma-trainingsdag

Veel coaches en therapeuten werken dagelijks werken in een cliëntgerichte hoedanigheid of met uitdagende cases. Veel beoefenaars van de geestelijke gezondheidszorg hebben de impact gevoeld van het werken met getraumatiseerde mensen en hebben geworsteld met medelevende vermoeidheid veroorzaakt door secundair en plaatsvervangend trauma. Deze dag is voor professionals om te leren over zelfzorg om compassie voor onszelf en anderen te bevorderen, waardoor je als dienstverlener effectievere werkrelaties kunt blijven ontwikkelen.

De geest en het lichaam zijn een verbonden systeem. Dit geeft ons inzicht in hoe en waarom secundair trauma een impact kan hebben op iedereen die werkzaam is in de sociale zorg en gezondheidszorg, fysiek of mentaal. Je gaat je veerkrachtiger voelen door oa zelfcompassie te ondersteunen, waardoor het voor beoefenaars mogelijk wordt een gezonder evenwicht tussen leven en werk te ontwikkelen. Dit verhoogt je werkplezier en is een goede anti-burnout booster.
Je ontvangt een uitnodigen voor het online zelfhulpprogramma “Veerkracht” die je in je eigen tijd volgt en blijft voor jou altijd beschikbaar in de online omgeving.

Je neemt je Talentenspel mee en we gaan in gesprek met oa de heelmeester, de genezeres, de verpleger! De inwijdster en leermeester zijn wakker! Als je deze (nog niet hebt heb ik spellen hier liggen en kun je die van mij gebruiken).
meer informatie : www.hartverstand.nl
Kosten 110 euro

Klik hier om direcht in te schrijven

Gegevens

Datum:
5 oktober, 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€ 110
Site:
https://hartverstand.clientomgeving.nl/inschrijven?h=Gjd3tblx

Organisator

Kim Lakke
Telefoon
06-54646161
E-mail
kim@hartverstand.nl

Locatie

Arnhem
Malburgse Sluis 27
ARNHEM, Gelderland 6833 KA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0654646161
Bekijk de site van Locatie