Talentenspel een ludiek persoonlijk leiderschapstraject

Kom je spelen?


In ongeveer 5 tot 7 sessies spelen we het Talentenspel

Spelenderwijs wijs worden 
Ik ben zelf onder de indruk van deze zeer krachtige methodiek waarbij je met positieve psychologie en de archetypische laag van Jung jezelf leert kennen en je leert echt storende patronen te doorbreken.

Het Talentenspel brengt je inzicht in jouw talenten. Je maakt kennis met wat jou drijft, waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Het is een instrument om op een speelse manier en snel de diepte in te gaan op zoek naar je bezieling en passie.

Vaak is er verwondering en ontroering bij het ontdekken van je archetypische talenten en levensmissie. Een diep weten komt in het bewustzijn en dat geeft vreugde!

Werken met de archetypen geeft je direct toegang tot je onderbewuste en precies daar liggen jouw antwoorden te wachten.

De reis van de held
Het spel maakt gebruik van je onderbewuste door in de imaginatie (hypnose) je talenten te leren kennen en ze in het hier en nu leren in te zetten en te managen. Door de archetypen te leren kennen die bij jou passen en hun plek in jouw levensmissie maakt dat je je gemakkelijker kunt afstemmen op je persoonlijke- en zakelijke leerdoelen.

Wanneer is dit spel iets voor jou?
Heb je zin in een andere baan of opleiding, maar weet je niet wat?
Behoefte aan lastige patronen te doorbreken?
Wil je meer inzicht in wie je van nature bent en hoe dit uit te leven?
Zit je in een overgangsfase wat betreft werk, opleiding, relatie, persoonlijke ontwikkeling of creatief proces?
Sta je voor een moeilijke keuze?
Zit je met zingevings- of levensvragen?

 

Investering:
Het spelen van het spel duurt gemiddeld 5 tot 7 sessies met de volgende opbouw:
Sessie 1: uitzoeken van je talenten en neerleggen op het 1e spelbord en 1e kennismaking van een paar talenten. (3 uur)
Sessie 2: wederom neerleggen op het eerste bord je van talenten voortgang bespreken en 2e ronde kennis maken met je talenten in de imaginatie. (3 uur) 
Sessie 3: wederom neerleggen van je talenten op 1e bord we noemen dat inchecken. Dan gaan we over naar het 2e bord mits alla talenten in de imaginatie voorbij zijn gekomen en er rust heerst in het managen van deze talenten en ze goed samen werken. Bij het neerleggen van het 2e bord ga ik je daarna uitleggen wat de talenten voor jou betekenen. En we sluiten af met het formuleren van jouw levensmissie . (3 uur) 

Vaak is het zo dat er 5 sessies nodig zijn om het 1e en 2e bord volledig af te ronden en te integreren. Soms komen er hobbels op het pad van de reis van de held en hebben we extra sessie(s) nodig om alle talenten aan bod te laten komen en leiderschap over te nemen.

Kosten zijn 70 euro per uur. 

Vervolgens is het mogelijk een sessie te boeken waar we jouw talenten ‘lopen’ op de grond op de plek waar je ze op het 2e bord hebt neergelegd. 
Dit is een fijne integrerende sessie waarbij de weg naar binnen je weer helderheid verschaft en verdieping op jouw talenten. 
Sessie: gemiddeld: 2,5 uur

Klik hier voor meer informatie over het spel


Kim Lakke

Psychosociaal begeleider - Relatietherapeut - Ouderschapsbegeleider- Trainer - Spreker - Opsteller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *