Lichaamsgerichte traumatherapie – de verbinding methode pakt zowel het lijf als de emotie als gedachtenstroom aan

De Verbindingmethode heb ik ontwikkeld uit meer dan zeven veschtillende traumatherapiën waar ik een opleiding of training in heb gevolgd. De vele verschilledne invalshoeken heb ik geintegreerd in 1 methodiek die niet nieuw te noemen is omdat ik op de schouders van vele sta. Maar ik merk dat er behoefte is om het lichaam, emoties en gedachten te combineren en daardoor te integreren.
Alleen het lijf, of alleen de emotie veranderen of alleen de overtuiging die daarbij hoort aanpakken helpt allemaal maar wat als dat allemaal samenvoalt in 1 geintegreerde aanpak?

Ik hoop met deze methodiek veel individuen en stellen te kunnen helpen. Meer weten? Neem contact op via whatsapp, ik vertel je er graag over.


Kim Lakke

Psychosociaal begeleider - Relatietherapeut - Ouderschapsbegeleider- Trainer - Spreker - Opsteller