Pleisterplaats voor begeleiders

Pleisterplaats voor begeleiders

De wijsheid die voortdurend onderweg is heeft plek en ontmoeting nodig, opdat pelgrims en zwervers stenen die onderweg zijn opgepikt ook eens in een ethisch daglicht kunnen houden.

In de Ethiek blijf ik altijd een lerende pelgrim met Sofia (Wijsheid) als metgezel reis ik graag maar ik heb ook behoefte aan een pleisterplaats.

Vanuit dit verlangen creëer ik een plek waar een toetssteen, een slijpsteen en een steen is om op te zitten. Precies misschien wel zo één als die van “de denker” en daar keer ik naar binnen om hopelijk als een alchemist het goud op te delven. Maar dat hoeft niet alleen, sterker nog dat kan niet alleen, daarbij heb je een ander nodig.

Als begeleider ben je nieuwsgierig naar de “steen der wijzen” en het hebben van een waardevolle pleisterplaats waarbij je wat kunt leren over die opgepikte stenen is waar ik je graag meer over vertel:

Een pleisterplaats voor professionals waarbij je jezelf optimaal in de ontmoeting kunt brengen, je handelen ethisch kunt laten bevragen waar je leering van het leven kunt en mag zijn. Waar je zelf verschillende manieren van ethisch bevragen leert… en het verschil tussen professioneel bevragen (intervisie) en ethisch bevragen dat is toch… op zijn zachtst gezegd… FIJN!
Nieuwsgierig?
Meld je aan voor de nieuwsbrief:
Werkplaatsethiek nieuwsbrief
www.hartverstand.nl/nieuwsbrief

#ethiek #trainingen #inspiratiedagen #opleidingen #pleisterplaats #werkplaats #werkenmetliefdesenergie


Kim Lakke

Psychosociaal begeleider - Relatietherapeut - Ouderschapsbegeleider- Trainer - Spreker - Opsteller