Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actie! Familieopstellingen om te proeven in de BanyanTree!!!

14 oktober, 2016 om 19:00 - 22:30

€ 10 – € 25

Twee weken lang onbeperkt meedoen met de wekelijkse lessen en alle leuke evenementen. Verschillende Yoga lessen, Zhineng Qigong, Meditatie. Een volle maan meditatie, workshop Temperament en Gezichtsdiagnose en een Filmavond.
Voor het volledige rooster ga naar: http://www.banyantree-almere.nl/acties/
Geef op waar je aan deel wilt nemen. Het aantal plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! De investering voor deze 2 weken is € 25,-
Bij het afsluiten van een abonnement of het aanschaffen van een lessenkaart wordt jouw investering van € 25,- verrekend.

Over familieopstellingen
Ons leven kent van jongs af aan vele systemen. Wij mensen komen voort uit onze huizen van herkomst: de familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding tussen die systemen. Wij groeien op en ontwikkelen ons in systemen met onze opvoeders, onze schoolklas, een team, een vereniging en weer later werken wij in systemen, zoals in organisaties. Wij leren en ontwikkelen ons binnen die systemische context. Ieder van deze levenssystemen heeft een eigen dynamisch krachtenveld, een zielsstroom die ons op een diep en vaak onbewust niveau beweegt.
In onze systeemdynamieken van herkomst gelden andere ordeningen en wetten dan op het individueel psychologische niveau. Wanneer problemen van individuen, groepen en organisaties hun oorsprong vinden op dit systemisch niveau, zijn interventies op psychologisch niveau niet toereikend en soms zelfs demotiverend en frustrerend. Immers, waar de oorsprong van de vragen, problemen en belemmeringen van de cliënt liggen in het systemische krachtenveld van herkomst, blijft het gewenste psychologische effect ondanks de inspanningen om aan persoonlijke vraagstukken te werken uit. (bron: Phoenixopleidingen)

Meer informatie over de opsteller: Kim Lakke
Kim Lakke heeft de praktijk HARTverstand in 2010 opgericht en geeft coaching of counseling aan volwassenen, ouderschapscoaching en relatietherapie.  Specifieke interesse en bijgeschoold in: complexe rouw, trauma, angst, woede en lichaamsgericht werken.
Drie jaar lang is zij basissystemisch geschoold bij Phoenix Opleidingen en diverse vervolgopleidingen afgerond oa Diagnostiek en Systemisch werken.
Daarnaast heeft ze diverse systemische benaderingen opgesnoven waarbij hier de belangrijkste voor haar uitlicht:
– Bert Hellinger Instituut, opstellen van ziekten en symptomen van Stephan Hausner.
– Franz Ruppert Seminar Psychotraumatherpie, het opstellen van overlevingsdelen
– Verlies in beeld techniek bij Riet Fiddelaers in Heeze
Kim haar begeleidingsstijl is zacht, betrokken, respectvol met gepaste lichtheid en humor.
Passies zijn dansen, paardrijden, wandelen in de natuur, mijn kinderen.

Gegevens

Datum:
14 oktober, 2016
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€ 10 – € 25

Locatie

BanyanTree – for Body & Mind
Eeuwenweg 6
Almere, 1335 CR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie